OVER 315NM

 
De combinatie van ambacht en innovatie
Onderhoud van vloeren is de core business van 315nm. Het is onze passie om nieuwe technieken te ontwikkelen en te combineren met het ambacht van het vak. Met die visie blijven we innoveren om tot het beste resultaat te komen.

Innovatie
Op het gebied van vloeronderhoud vinden er steeds meer ontwikkelingen plaats. Door te participeren in onderzoeken en ontwikkelingen en kennis samen te voegen is 315nm uniek in zijn dienstverlening. Zo bieden wij de volgende diensten aan:

- Stofvrij schuren
- Behandeling met traditionele coatings
- Behandeling met UV hardende coatings
- UV drogen
- Onderhoud
- Plaatsen van houten vloeren
- Renovatie van houten vloeren

USP
De combinatie van deze diensten heeft als groot voordeel dat 315nm een enorme tijdsbesparing kan generen zonder dat dit ten koste gaat van kwaliteit. 

Door het stofvrij schuren wordt er bespaard in het ontruimen en afdekken van inventaris en naderhand het schoonmaken van de ruimtes. Door de vloer te behandelen met een UV hardende coating en deze UV te drogen kan de vloer direct belopen worden. 

Openbare ruimtes of locaties die omzet generen zijn uitermate geschikt om de diensten van 315nm op toe te passen. Zo kan het zijn dat de vloer van een locatie na sluitingstijd door 315nm wordt behandeld en dat deze de volgende ochtend al weer open kan. Dit kunnen besparingen van dagen zijn!

315nm Leading in floor maintenance & UV curing.