SPOTREPAIR

Schade aan de vloer kan veroorzaakt worden door verschillende factoren. De vloer kan schade ondervinden aan het reguliere gebruik of door specifieke schades als waterschade of beschadigingen door gevallen objecten.

Reguliere slijtage
Door continue belasting slijt de beschermende coating en wordt het vuil de houtnerf in gelopen. Wanneer deze schade zich beperkt tot de entree dan is het mogelijk om alleen de entree opnieuw te behandelen. Wanneer meerdere plekken beschadigd zijn dan is het aan te raden om de gehele vloer te behandelen.

Waterschade
Waterschade kan een oppervlakte schade zijn waarbij het water kringen heeft gevormd in het hout. Oppervlakte schade is te herstellen door de vloer plaatselijk te schuren en opnieuw te behandelen. 

Wanneer water in de vloer is getrokken en de planken heeft vervormd, dan dienen de delen te worden vervangen. Dit kan zowel met zwevend gelegde vloeren als met verlijmde vloeren. Na het vervangen van de beschadigde delen wordt de vloer opnieuw behandeld met een coating.

Brandschade
Afhankelijk van de grootte van de schade wordt alleen de oppervlakte van de vloer behandeld. Wanneer de vloerdelen zo beschadigd zijn dat vervanging de enige oplossing is, worden de delen of vloer vervangen.

Kleine beschadigingen
Hoe klein een beschadiging ook is, wanneer deze in het gezichtsveld valt, dan kan dit een storende factor zijn. De mensen van 315nm hebben specifieke cursussen gevolgd om kleine schades te herstellen. Butsen, deuken en scheurtjes kunnen zo hersteld worden dat ze niet meer te zien zijn.

315nm werkt voor de verschillende verzekeringsmaatschappijen om schades aan vloeren te herstellen. Heeft u vragen omtrent een schade, heeft u een schade rapport nodig of dient uw vloer hersteld te worden? Neem dan hier contact op met 315nm.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.